Vart ska man börja? En vit helg följdes av en väldigt tidig morgon, lämnade Hällevik 5.30 och var tillbaka i Götet vid 10-tiden. Mötte Sofia och Malin som kom med tåget, tog en snabb fika och började jobba 12. Om helgen var vit var måndagen den mörkaste och svartaste, utan att överdriva. Kickstarta veckan har blivit tradition och vi körde ännu mer all in än föregående vecka. Simon kom över och det blev drickspel, schlager och drinkar. Herregud vilken kväll, väldigt spännande vill jag lova, mycket som hände! (Fast vad vet jag om det...)
Mådde mindre perfekt när jausi väkte mig 7.30 morgonen efter. Var på jobbet vid 8, kunde inte äta på hela dagen och knappt stå upp för den delen. Men det gick! 

Enda frågan vi diskuterade dagen efter var, va fan hände igår!? (Och vem var killen med oranga kallingar som låg på golvet?)

Sen spenderades 24 timmar i ett regnigt Lysekil. Spelade spel, lyssnade på regnet, blev dränkta i regnet, åt fantastisk fisksoppa och tittade på regnet samt somnade till regnet. Oerhört mysigt och välbehövligt! 
Bussen som tog oss runt, kändes som taxi, mini mini med en rätt otrevlig förare. Billigt är bäst!
Sa till mig själv i tisdags att det var sista gången jag drack alkohol (iallafall på ett tag), men onsdag körde vi igen! Lillördag och AW, trevligt värre och jag och Malin sov på Simons soffa. Förhimlafint alltså. 
Fredag och helg, ni kan bara gissa vad som väntar. Men ingen kommer ha rätt! Fortsättning följer....